Isnin, Oktober 01, 2012

Baru Kait.


Assalamualaikum,salam sejahtera,salam satu Malaysia.
Rasanya dah sebulan saya tak buat post.Benda ada,tapi kekangan masa menyekat saya untuk lepak lama-lama di blog ni.
Walau pun sibuk,jari-jemari saya tetap jugak bertemankan jarum kait dan benang.Jom kita tinjau 


nak tengok kopiah ni tengok sini



dan booties dengan headband ni pula mari ramai-ramai singgah sini

3 ulasan:

amani berkata...

wah cantik kopiah akak, kemas sgt..
tq ya singgah blog saya:-)
selamat mengait

Mila@Rimbun berkata...

salam kenal... wahhh banyak betul project crochet yer.. saya tak pandai crochet, tp suka dgn hasil kerjatangan crochet niii.. kreatif

raktamrittika berkata...

terima kasih mila.curi-curi masa nak mengait.sibuk sangat.mila boleh cuba mengait kalau minat.